PROLISTUJTE SI NOVÉ ČÍSLO INTERNETOVÉHO MAGAZÍNU
21.10.2021
Na adrese magazin.ndm.cz jsme pro vás připravili další číslo e-magazínu, který nabídne aktuální informace, zajímavosti ze zákulisí, videa, podcasty, virtuální výstavy a spoustu dalšího!
Náš elektronický magazín vychází dvouměsíčně v měsících, kdy nevychází tištěný časopis NDM, který pro Vás rovněž připravujeme.
 
V tomto čísle se ohlédneme za operními novinkami této sezóny. Petr Panzenberger Vám v podcastu prozradí více o svvé roli Trufa v GOLDONIM PO OSTRAVSKU aneb Sluha dvou pánů. Mimo jiné se zde dočtete zajímavý rozhovor s kmenovým režisérem souboru činohry Januszem Klimszou, který je v našem divadle téměř 20 sezón! Podívat se můžete, jak náročná byla scénická stavba k inscenaci KORZÁR scénografa Davida Baziky. Poslechnout si můžete zajímavý rozhovor s tanečnicí Annou Knollovou. Ukážeme Vám fotografie ze zkoušek muzikálu KOČKY, který budete moct po delší pauze opět v listopadu navštívit v Divadle Jiřího Myrona! Zaposlouchat se můžete do zajímavého podcastu s muzikálovým hercem Tomášem Krpcem.
 
Dozvíte se mnoho zajímavých informací nejen o současném dění v divadle, ale podíváte se i za oponu prostřednictvím minidokumentů PROFESIONÁLOVÉ. Také si připomeneme, co se u nás v divadle dělo před 50 lety...