SPOLEČNÉ PŘEDPLATNÉ VŠECH OSTRAVSKÝCH DIVADEL!
10.11.2021
Šest ostravských scén a šest představení... To je nové zvýhodněné předplatné ABEND! Využijte jedninečnou možnost navšívit každý měsíc od ledna do června jedno ostravské divadlo.

Opět jsme pro vás připravili další společné předplatné do všech ostravských divadel ABEND. Zakoupit si jej můžete již od zítřka, tedy od 11. listopaduoddělení předplatného Národního divadla moravskoslezského v nové pasáži Divadla Jiřího Myrona.

Národní divadlo moravskoslezské spolu s Divadlem Petra Bezruče, Komorní scénou aréna, Divadlem loutek Ostrava a Studiem G Vás srdečně zvou na vybraná představení předplatného. V balíčku předplatného jsme pro Vás připravili lednovou reprízu inscenace GOLDONI PO OSTRAVSKU, aneb SLUHA DVOU PÁNŮ v Divadle Antonína Dvořáka. V únoru se můžete těšit na NAŠE FURIANTY v Komorní scéně ArénaDivadlo loutek Ostrava nabízí březnové představení STŘÍHALI DOHOLA JOSEFA KAINARA. V dubnu odehrajeme komedii TESTOSTERON v Divadle Jiřího MyronaStudio G se v květnu představí inscenací ZAKÁZANOU KRAJINOU. Poslední představení předplatného ABEND se uskuteční v červnu, Divadlo Petra Bezruče uvede inscenaci ŠIKMÝ KOSTEL
 
Těšíme se na Vaši návštěvu v ostravských divadlech!