PROSINCOVÝ ZPRAVODAJ ON-LINE
16.11.2021
Již nyní můžete na našich webových stránkách listovat prosincovým zpravodajem a vybírat si z představení, které jsme pro Vás připravili!
 
V prosinci Vám představíme hned dvě světové premiéry!
 
Soubor baletu uvede inscenaci MAHLEROVY VZPOMÍNKY. Norský choreograf Jo Strømgren vytvořil během zimy a jara 2021 se souborem baletu NDM unikátní taneční fantazii inspirovanou hudbou a životem Gustava Mahlera. Světová premiéra 2. prosince v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Soubor muzikálu NDM začal před rokem zkoušet novou inscenaci – původní autorský muzikál podle Molièrovy klasiky s názvem HARPAGON JE LAKOMEC? V hlavní roli se divákům představí dlouholetý sólista souboru Libor Olma, kterému byla role ušita namíru. Vedle něj se v jedné z rolí objeví i nová posila ostravské muzikálové scény - zpěvačka Dasha. Světová premiéra 16. prosince 2021 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
V našem novém zpravodaji Vám doporučíme, jakým dárkem můžete obdarovat své blízké. Připravili jsme pro Vás speciální vánoční balíčky!
 
Přehledně se dočtete, jaká nás čekají vánoční a adventní představení, nebo na co se můžete těšit na Silvestra!
 
NDM extra zve děti na Mikulášské odpoledne, které se uskuteční v Ateliéru pro děti a mládež při NDM před představením Ferdy páva, slavného fotografa
 
Vyberte si z našeho bohatého repertoáru, těšíme se na Vaši návštěvu!