BŘEZNOVÝ ZPRAVODAJ NDM JIŽ NYNÍ ON-LINE
17.2.2022
Přinášíme vám přehledně repertoár Divadla Antonína Dvořáka, Divadla Jiřího Myrona i Divadla „12“ na jednom místě! Přečtěte si březnový zpravodaj, který je od dnešního dne na našich webových stránkách.
 
Soubor opery připravuje operu MANON. Příběh lásky půvabné a mladičké Manon zamilované do chudého rytíře des Grieuxe z pera abbého Prévosta se stal inspirací pro operu Julese Masseneta, kterou poprvé uvedeme 28. dubna 2022 v Divadle Antonína Dvořáka. Nejhranější operu světa LA TRAVIATU odehrajeme naposledy v této sezóně v sobotu 5. března. A v neděli odpoledne 6. března uvedeme RUSALKU, na kterou můžete dorazit s celou rodinou.
 
Soubor činohry připravuje hned dvě premiéry! V Divadle „12“ uvedeme 25. března v české premiéře hru TUTANCHAMON. V této brilantní konverzační grotesce o čtyřicátnících se můžete v režii Janusze Klimszy těšit na Miroslavu Georgievovou, Ladu Bělaškovou, Jiřího Sedláčka, Petru Kocmanovou a Františka Strnada. Na sobotu 26. března připravuje činohra NDM premiéru jednoho z nejklasičtějších titulů světové dramatiky. VIŠŇOVÝ SAD, vrcholné mistrovské dílo nesmrtelného autora A. P. Čechova, bude uvedeno v Divadle Antonína Dvořáka. 
 
Soubor baletu naposledy v sezóně odtančí dvě březnová představení komického baletu COPPÉLIA. V druhé polovině měsíce mohou diváci navštívit v Divadle Jiřího Myrona dobrodružný výpravný balet KORZÁR. Soubor se 29. března na nějakou dobu rozloučí s inscenací ROSSINIHO KARTY, kterou odtančí v této sezóně naposledy.
 
Bohatý březnový program nabízí i soubor muzikálu, který v tomto měsíci uvede veškeré inscenace, které má na svém repertoáru! Ve středu 30. března uvede jedno ze tří posledních představení úspěšného muzikálu EDITH A MARLENE. Do Divadla „12“ zveme rodiče s dětmi na POHÁDKU O BÍDNÉM HAVÍŘI!
 
Vážení diváci, přejeme Vám příjemné čtení a těšíme se na Vaši návštěvu v našich divadlech!

Chci si přečíst ZPRAVODAJ ►