ČERVNOVÝ ZPRAVODAJ JIŽ NYNÍ ON-LINE!
19.5.2022
Přinášíme vám přehledně repertoár Divadla Antonína Dvořáka, Divadla Jiřího Myrona i Divadla „12“ na jednom místě! Přečtěte si červnovný zpravodaj na našich webových stránkách. Do konce sezóny nás čekají ještě dvě premiéry!
 
Do konce sezóny uvedeme ještě dvě premiéry! Jednu operní a druhou muzikálovou. Opera NDM připravuje komickou konverzační operu Bedřicha Smetany DVĚ VDOVY. Na scénu našeho divadla se Dvě vdovy vracejí po dvaceti letech a jde o jejich dvanáctou inscenaci v historii našeho divadla. Inscenace je nastudována pro uvedení kompletního cyklu Smetanových oper – Smetanovský operní cyklus Ostrava 2024 a premiéry se uskuteční 9. a 11. června 2022 v 18.30 hodin v Divadle Antonína Dvořáka.
 
V červnu také uvedeme premiéru muzikálu Andrewa Lloyda Webbera a Don Blacka LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI s Hanou Fialovou v hlavní roli. Tento celozpívaný muzikál, jejž přeložili Pavel Vrba a Michael Prostějovský, je již šestým titulem světoznámého skladatele Andrewa Lloyda Webbera, kterého však nyní poznáte z úplně jiné stránky – poprvé se zde totiž ponořil do osudů jediné postavy. Premiéra komorního muzikálu proběhne 3. června 2022 v 19 hodin v Divadle „12“
 
Balet Národního divadla moravskoslezského se ve středu 1. června rozloučí s inscenací KORZÁR. Nenechte si ujít derniéru dobrodružného baletu, která se uskuteční v Divadle Jiřího Myrona.
 
Soubor činohry zve diváky na reprízu inscenace VIŠŇOVÝ SAD. Poslední představení v sezóně odehrajeme 3. června v Divadle Antonína Dvořáka. V úterý 7. června můžete navštívit Divadlo Jiřího Myrona, ve kterém hrajeme poslední představení v sezóně – inscenaci NANEBEVSTOUPENÍ LOJZKA LAPÁČKA ZE SLEZSKÉ OSTRAVY.
 
Předplatné pro sezónu 2022/2023 bude v prodeji od 1. června 2022. Vyhrajte s předplatným poukaz na zájezd s CK Radynacestu.cz za 35.000 Kč. Zakoupením předplatného od 1. června do 1. září 2022 budete zařazeni do slosování, které proběhne během slavnostního Galavečera 3. září 2022. Galavečer uvádíme pouze ve dvou termínech: 3. a 4. září 2022 se začátkem v Divadle Antonína Dvořáka v 18.30 hodin, o přestávce se společně přesuneme do Divadla Jiřího Myrona. Pojďte se společně s námi stát součástí světla, které prochází tmou!