DIVADLO V DLOUHÉ SE V RÁMCI FESTIVALU DREAM FACTORY PŘEDSTAVÍ S INSCENACÍ BEZ ROUCHA
24.5.2022
V Divadle Antonína Dvořáka proběhne 29. května slavnostní zakonční festivalu Dream Factory Ostrava 2022. Diváci se mohou těšit na úspěšnou inscenaci Divadla v Dlouhé BEZ ROUCHA. Zbývá posledních pár vstupenek!
 
Festival Dream Factory Ostrava 2022 zakončí svůj program komedií Michaela Frayna o tom, jak se dá nebo taky nedá dělat divadlo. Inscenace Divadla v Dlouhé měla premiéru 9. září 2020 a vyhrála anketu portálu i-divadlo.cz v kategorii Nejlepší inscenace let 2020+2021. V první části sledujeme průběh poslední generální zkoušky před premiérou bulvární frašky Sardinky, sardinky! a ve druhé její devadesátou reprízu ze zákulisí. Pot, slzy i krev teče z herců zájezdové společnosti. A poteče i z našich herců. Proč, proboha, proč?! Vždyť je to jen divadlo. Nenechte si ujít komedii BEZ ROUCHA, kterou uvedeme v Divadle Antonína Dvořáka 29. května v 19 hodin.
 
Foto Martin Špelda
Účinkují Helena Dvořáková, Marek Němec, Eva Hacurová, Marie Poulová, Ondřej Rychlý, Štěpánka Fingerhutová, Jan Vondráček, Klára Oltová, Miroslav Zavičár, Jiří Wohanka, Dan Deutscha / Mikuláš Krutský.
Režie Hana Burešová.