JIŽ DNES VEČER UVEDEME KONCERT GALA MUZIKÁL V LITOMYŠLI!
OPERETA / MUZIKÁL / 17.6.2022
Dnes večer v pátek 17. června se soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského představí na 64. ročníku národního hudebního festivalu Smetanova Litomyšl. Na zámeckém nádvoří uvede koncert s názvem GALA MUZIKÁL.
 
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského zakončí svou sezónu na 64. ročníku národního hudebního festivalu Smetanova Litomyšl, kde se představí s koncertem GALA MUZIKÁL, ve kterém zazní písně z nejslavnějších muzikálů všech dob – West Side Story, Evita, Kočky, Edith a Marlene, Jesus Christ Superstar, Rebecca, Producenti a další. Dramaturgie scénického koncertu je průřezem uplynulého desetiletí muzikálového souboru Národního divadla moravskoslezského. Divákům se představí držitelka Ceny Thálie 2014 Hana Fialová, která získala cenu magazínu Musical-opereta.cz za nejoblíbenější muzikálovou herečku roku 2020-2021, držitel Ceny Thálie 2014 Tomáš Savka, Michaela Horká, Tomáš Novotný, Patricia Janečková, Roman Harok, Andrea Gabrišová, Veronika Prášil Gidová a další. Režie se ujala šéfka souboru muzikálu Gabriela Petráková, diriguje hudební ředitel souboru Jakub Žídek.
 
Koncert se uskuteční v pátek 17. června od 20.30 hodin na zámeckém nádvoří v Litomyšli a festival hlásí vyprodáno!
 
Děkujeme všem našim divákům za přízeň v sezóně 2021/2022 a těšíme se na viděnou v našich divadlech v té příští! Mezi premiérami nebudou konečně chybět ani slavní muzikáloví PRODUCENTI.
 
 
Foto Petr Hrubeš, focení vizuálu k muzikálu Producenti