NOVÝ PRÁZDNINOVÝ PODCAST NDM S JIŘÍM SEDLÁČKEM!
4.7.2022
Zaposlouchejte se do našeho nejnovějšího podcastu NDM. Tentokrát si moderátor Vít Roleček popovídal se svým kolegou ze souboru činohry NDM Jiřím Sedláčkem.
 
Lidi si myslí, že se směju od rána do večera..." Jiří Sedláček se po absolutoriu herectví na brněnské JAMU vrátil do rodné Ostravy a stihl nazkoušet jednu inscenaci v Divadle Petra Bezruče, než dostal nabídku vlastního místa v pánské šatně činohry Národního divadla moravskoslezského… a tak jej od roku 1987 v těch našich pánských šatnách najdete.
 
 
Byť si Jirku nejspíš spojujete především s komickými rolemi, má na svém hereckém kontě opravdu širokou škálu nejen co do počtu, ale i žánru. A byť je pověstný svým sebebavismem, v podcastu NDM si povídal s Vítem Rolečkem otevřeně o víře, zdraví, rodině a poezii. Zveme vás k poslechu velmi osobní zpovědi našeho největšího činoherce!
 
Na adrese podcast.ndm naleznete k poslechu tři desítky podcastů s umělci, choreografy i režiséry. Využijte čas o prázdninách a zaposlouchejte se do zajímavých rozhovorů, které pro Vás pravidelně připravujeme.
 
Podcasty NDM jsou k poslechu také na Vašich oblíbených platformách:
Apple Podcasts: apple.co/3q2SbLx
Google Podcasts: bit.ly/3gB1Zs3
Spotify: spoti.fi/3vvjjnq