SVĚTLO PROCHÁZÍ TMOU... POSVIŤTE SI S NÁMI NA NOVOU SEZÓNU!
18.7.2022
Vážení diváci, ačkoliv je pokladna v prodejní pasáži Divadla Jiřího Myrona do 17. srpna uzavřena, vstupenky i předplatné můžete nakupovat on-line z Vašeho domova. Vstupenky na září a říjen jsou již nyní v prodeji.

 

 

 

 

Od 16. července do 17. srpna máme v prodejní pasáži Divadla Jiřího Myrona zavřeno. Své předplatné si však můžete zakoupit on-line. Stejně tak můžete zakoupit i vstupenky na první měsíce příští sezóny 2022/2023.
 
Začínáme 3. a 4. září 2022 slavnostním GALAVEČEREM K ZAHÁJENÍ SEZÓNY 2022/2023! V jednom večeru se vám představí všechny čtyři soubory v obou našich velkých divadlech! Diváci dostanou jedinečnou možnost zhlédnout a vyslechnout ochutnávky premiér nové sezóny 2022/2023 a aktuálního repertoáru všech čtyř souborů NDM. Večer bude opět patřit k tomu nejlepšímu, co nás v nové sezóně čeká!
 
První premiérou 104. sezóny bude BOUŘLIVÁ PLAVBA v podání souboru činohry. Britskou konverzační komedii Toma Stopparda namíchanou s montypythonovským humorem uvedeme poprvé 17. září v Divadle Antonína Dvořáka. Druhá premiéra sezóny bude muzikálová... Dlouho očekávaní PRODUCENTI se divákům poprvé představí 27. října v Divadle Jiřího Myrona.
 
Přejeme Vám krásné léto a těšíme se na Vaši návštěvu ve všech našich divadlech! Posviťte si s námi na 104. sezónu Národního divadla moravskoslezského a vyberte si své předplatné na míru!