I O PRÁZDNINÁCH JSME ON-LINE!
27.7.2022
Na adrese podcast.ndm naleznete k poslechu tři desítky podcastů s umělci, choreografy i režiséry. Využijte divadelní prázdniny k poslechu zajímavých rozhovorů, které pro Vás pravidelně připravujeme. Více o nadcházející sezóně 2022/2023 se dočtete také v našem e-magazínu!
 
Pokud se Vám už stýská po divade, zaposlouchejte se do rozhovorů moderátora Víta Rolečka a osobností našeho divadla! Byť si herce Jiřího Sedláčka nejspíš spojujete především s komickými rolemi, má na svém hereckém kontě opravdu širokou škálu nejen co do počtu, ale i žánru...
Sbor opery Národního divadla moravskoslezského je jedno velké hudební těleso tvořené z řady skvělých osobností. Jednou z nich je i sopranistka Ivana Ambrúsová!
Pokud se Vám nechce do čtení dlouhých anotací, ale přesto byste rádi měli přehled o dění v našem divadle v příští sezóně, poslechněte si náš speciální podcast, který vám v následujících minutách představí program 104. sezóny Národního divadla moravskoslezského.
 
Podcasty NDM jsou k poslechu také na Vašich oblíbených platformách:
Apple Podcasts: apple.co/3q2SbLx
Google Podcasts: bit.ly/3gB1Zs3
Spotify: spoti.fi/3vvjjnq
 
Na svých cestách si můžete prolistovat náš nejnovější internetový magazín, který nabízí aktuální informace, zajímavosti ze zákulisí divadla, videa i podcasty na jednom místě a představuje novinky, které chystáme pro příští sezónu 2022/2023.
 
 
Těšíme se na Vaši návštěvu v září! SVĚTLO PROCHÁZÍ TMOU je mottem nadcházející sezóny, kterou zahájíme 3. a 4. září 2022 slavnostním GALAVEČERM K ZAHÁJENÍ SEZÓNY! Buďte u toho a posviťte si s námi na 104. sezónu Národního divadla moravskoslezského!