STAŇTE SE MECENÁŠEM NÁRODNÍHO DIVADLA MORAVSKOSLEZSKÉHO!
24.8.2022
Mecenášem Národního divadla moravskoslezského se může stát každý! Vy, Vaše rodina nebo firma. Staňte se součástí unikátního společenství s podílem na nejzajímavějších událostech divadelního dění v našem kraji.
 
Mecenášský klub umožňuje vyjádřit sympatie k historii a umělecké tvorbě Národního divadla moravskoslezského. Mecenášství sebou nese spoustu výhod! Budete zařazeni do VIP protokolu, pravidelně informováni o veškerém dění v divadle (newsletter, měsíční zpravodaj do schránky, pozvánky na zajímavé akce NDM) a mít přednostní rezervace místa v hledišti.
 
 
 
Národní divadlo moravskoslezské se sídlem v Ostravě je největším a nejstarším profesionálním divadlem v Moravskoslezském kraji a zároveň největší kulturní institucí zřizovanou statutárním městem Ostrava. Je nepřehlédnutelným centrem kulturního, duchovního, intelektuálního a společenského života občanů Ostravy a širokého okolí. Jako jediné na Moravě má divadlo čtyři umělecké soubory – operu, činohru, balet a muzikál, které hrají pravidelně na třech stálých scénách: v Divadle Antonína Dvořáka, Divadle Jiřího Myrona a Divadle „12“. Široce rozkročená ambiciózní dramaturgie všech čtyř uměleckých souborů je vedena systematickou snahou oslovit co nejširší divácké spektrum všech generací a zájmů. Od klasického českého a světového repertoáru přes objevnou dramaturgii a současnou tvorbu až k experimentálním dílům a projektům mnohdy na hranicích žánrů. Svou úrovní se dnes Národní divadlo moravskoslezské řadí ke špičce českého divadelního umění, což dokládají jak ocenění na divadelních festivalech, tak zájem domácích i zahraničních inscenátorů, choreografů i sólistů, kteří zde hostují.
 
Chcete se stát mecenášem NDM? KONTAKTUJTE NÁS!
Kateřina Svobodová
tel.: 605 008 607
 
Děkujeme všem našim mecenášům, sponzorům a partnerům za podporu a těšíme se na viděnou ve 104. sezóně Národního divadla moravskoslezského!
 
Činnost Národního divadla moravskoslezského, příspěvkové organizace, je financována z rozpočtu statutárního města Ostrava. Aktivity Národního divadla moravskoslezského jsou také finančně podporovány Ministerstvem kultury České republiky a Moravskoslezským krajem.