ZVEME VÁS NA STŘEDEČNÍ HASIČSKOU POETICKOU KAVÁRNU!
12.11.2022
Další díl oblíbené POETICKÉ KAVÁRNY se uskuteční ve středu 16. listopadu 2022 v 18 hodin v kavárně Národní dům. Tentokrát nese název HASIČSKÁ POETICKÁ KAVÁRNA. Nechte se naladit na blížící se činoherní premiéru...
 
Ateliér pro divadelní vzdělávání při NDM zve diváky na další díl Poetické kavárny. Tentokrát jsme pro Vás připravili HASIČSKOU POETICKOU KAVÁRNU, která se uskuteční ve středu 16. listopadu 2022 v 18 hodin v kavárně Národní dům.
Účinkujícími budou herci souboru činohry NDM Jan Fišar, Tomáš Jirman, Kamila Janovičová. Hudební doprovod obstará Tomáš Rossi.
 
Středeční díl pravidelného pořadu vychází z chystané premiéry inscenace souboru činohry NDM HOŘÍ, MÁ PANENKO, která se uskuteční v sobotu 26. listopadu 2022 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Pořad Poetická kavárna je určen všem milovníkům poezie a krásného slova. V příjemném prostředí kavárny Národní dům si můžete vychutnat nejen dobrou kávu či víno, ale také to nejlepší z poezie i prózy české i světové. Jednotlivé večery jsou tematicky inspirovány koloběhem roku, významnými výročími i děním v NDM, tedy repertoárem divadla a jeho nejnovějšími premiérami.