ZAHÁJILI JSME PRODEJ PŘEDPLATNÉHO PRO SEZÓNU 2023/2024!
2.5.2023
Dnes jsme spustili prodej předplatného 105. sezóny Národního divadla moravskoslezského! Rezervujte si své místo v hledišti, vybrat si můžete z 16 předplatitelských skupin!
 
Připravili jsem pro Vás 15 tradičních předplatitelských skupin + předplatné Moje ABO. Vybírat si z nich můžete podle žánrů, podle budovy divadla nebo hracích dnů. Ušetřite až 70% z cen vstupného! Karta předplatitele je přenosná, můžete ji darovat, nebo jen zapůjčit. Předplatné sebou nese speciální bonusové nabídky v průběhu celé sezóny. Navíc zakoupením předplatného do 7. září 2023 budete automaticky zařazeni do slosování o zájezd v hodnotě 35.000 Kč od CK Radynacestu.cz.
 
Předplatné je možné si zakoupit v pasáži Divadla Jiřího Myrona, nebo také on-line.
 
Prolistujte si naše brožury předplatného, které naleznete v budovách našich divadel, nebo také on-line.
 
Nová sezóna začíná 2. září 2023. Slavnostní GALAVEČER K ZAHÁJENÍ SEZÓNY proběhne 9. a 10. září 2023 v obou našich velkých divadlech za cenu jednoho vstupného. Diváci uslyší ochutnávky 105. sezóny, která nabízí 18 novinek či obnovených premiér: Pět oper, sedm činoherních a tři baletní inscenace plus čtyři nové muzikály. Na repertoáru čtyř souborů zůstává 33 dalších inscenací. V Roce české hudby 2024 zazní na jevištích Národního divadla moravskoslezského všech osm dokončených oper Bedřicha Smetany. Pro sezónu zvolilo divadlo motto INSPIROVÁNI TRADICÍ…