SOBOTA SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ: PRO FAJNE BABIČKY, FAJNE DĚDY, FAJNE VNUČKY A FAJNE VNUKY
1.6.2023
Do Ateliéru při NDM zveme v sobotu 3. června 2023 prarodiče s vnuky! Pořádáme pro ně den splněných přání! Zbývá posledních pár míst, REZERVACE ZDE.

Ateliér při NDM zve prarodiče s vnuky a vnučkami na společný den věnovaný životním přáním, která každý z nás nosí v hlavě. V sobotu 3. června mezi 10. a 14. hodinou budou dědečkové a babičky spolu s vnuky vymýšlet, plnit, prožívat a přitom si užívat, tvořit a hrát si. „Přijde i babička Milada (Anna Cónová) z naší divadelní inscenace O líné babičce. Bude vám pomáhat plnit sny a také číst o dobrodružstvích, která se do úspěšné inscenace nevešla,“ přibližuje vedoucí Ateliéru při NDM Daniela Jirmanová.
 
Ateliér NDM je součástí komplexu budov Divadla Jiřího Myrona, vchod má na rohu ulic Milíčovy a Čs. legií. Kapacita prostoru je omezená, organizátoři proto prosí o registraci. Akce probíhá v rámci celoostravského projektu DNY FAJNE RODINY.
 
Národní divadlo moravskoslezské v rámci projektu DNY FAJNE RODINY nabízí až do 13. června 2023 na vybraná představení rodinné vstupné – 50% ceny za dva dospělé a dvě děti do 15 let.