INSPIRUJTE SE TRADICÍ A PŘIJĎTE SI K NÁM PRO PŘEDPLATNÉ NA MÍRU!
7.6.2023
Předplatné 105. sezóny Národního divadla moravskoslezského nabízí 16 předplatitelských skupin! Rezervujte si své místo v hledišti v sezóně 2023/2024.
 
Připravili jsem pro Vás 15 tradičních předplatitelských skupin + předplatné Moje ABO. Vybírat si z nich můžete podle žánrů, podle budovy divadla nebo hracích dnů. Ušetřite až 70% z cen vstupného! Karta předplatitele je přenosná, můžete ji darovat, nebo jen zapůjčit. Předplatné sebou nese speciální bonusové nabídky v průběhu celé sezóny. Navíc zakoupením předplatného do 7. září 2023 budete automaticky zařazeni do slosování o zájezd v hodnotě 35.000 Kč od CK Radynacestu.cz. Prolistujte si naše brožury předplatného, které naleznete v budovách našich divadel, nebo také on-line. Vyberte si své předplatné na míru. Zakoupit si jej můžete v pasáži Divadla Jiřího Myrona, kde Vám rádi poradíme, nebo také on-line.
 
Tannhäuser, foto Martin Popelář Louskáček – Vánoční koleda, foto Serghei Ghericu
Hoří, má panenko, foto Martin Kusyn Producenti, foto Kristýna Junková
Nová sezóna začíná 2. září 2023. Slavnostní GALAVEČER K ZAHÁJENÍ SEZÓNY proběhne 9. a 10. září 2023 v obou našich velkých divadlech za cenu jednoho vstupného. Diváci uslyší ochutnávky 105. sezóny, která nabízí 18 novinek či obnovených premiér: Pět oper, sedm činoherních a tři baletní inscenace a čtyři nové muzikály. Na repertoáru čtyř souborů zůstává na tři desítky dalších inscenací. V Roce české hudby 2024 zazní na jevištích Národního divadla moravskoslezského všech osm dokončených oper Bedřicha Smetany. Pro 105. sezónu zvolilo divadlo motto INSPIROVÁNI TRADICÍ… Těšíme se na Vaši návštěvu ve všech našich divadlech!