EXTRA AKCE - ATELIÉR
LETNÍ DIVADELNÍ ŠKOLA PRO PEDAGOGY 2023
arrow-left arrow-left
  • Detail
  • Realizační tým / Obsazení
  • Termíny představení
  • Články, video, audio
arrow-right arrow-right

LETNÍ DIVADELNÍ ŠKOLA PRO PEDAGOGY 2023

Letní divadelní školu pro pedagogy letos Ateliér při NDM opět rozšířil o nová témata a mezinárodní rozměr

logoInformace
 

Motto letošní Letní divadelní školy pro pedagogy zní: ARTIVISMUS: UMĚNÍ NEBO AKTIVISMUS? JAK ZVEDNOUT MLADOU GENERACI ZE ŽIDLE? Podobně jako loni bude Letní divadelní škola orientována na mladého diváka a nabídne účastníkům zajímavá setkání s umělci, dramaturgy, režiséry a dalšími osobnostmi. Navazujeme na zájem, který v loňském roce vyvolalo v diskusích téma aktivizace mladých lidí a otázka jejich aktivní účasti na společenském a kulturním životě společnosti. Červenou nití divadelní školy a mezinárodní konference, která bude její součástí, bude artivismus jako propojení aktivismu a umění – konkrétně divadla.

Letní divadelní škola proběhne ve dnech 30. a 31. srpna 2023 a vítáni jsou jako vždy také individuální účastníci – nepedagogové.

Přiháška ZDE.

Program ZDE.

Letní divadelní škola 2023 je součástí mezinárodního artivistického projektu Future=Now! A Youth Manifesto, který byl podpořen Evropskou komisí v programu Kreativní Evropa, Kultura. Toto sdělení vyjadřuje pouze názory autora a Komise nenese odpovědnost za případné využití informací v něm obsažených.
 
Za finanční podporu spolupráce se školami děkujeme také statutárnímu městu Ostrava.

logoRealizační tým
Datum Začátek Místo Typ Detail Vstupenky
30.8.202310:00AteliérUvedenízobrazit detail

Inscenace není v této sezóně na repertoáru.

logoSouvisející