EXTRA AKCE - ATELIÉR
Workshop HERECKÉ PRINCIPY I. pro děti (8–14 let)
Uvedení 4.10.2020, 9:30 hodin
Ateliér
arrow-left arrow-left
  • Detail
  • Realizační tým / Obsazení
  • Termíny představení
arrow-right arrow-right

Workshop HERECKÉ PRINCIPY I. pro děti (8–14 let) - Uvedení 4.10.2020

Uvedení 4.10.2020, 9:30 - Ateliér

Workshop pořádaný Hereckými workshopy KALEGRO s.r.o.

logoInformace
Zakladatelka a hlavní lektorka Hereckých workshopů KALEGRO s.r.o. herečka Kateřina Janečková působí v divadelní a filmové oblasti už přes 20 let. Vystudovala hereckou konzervatoř a nonverbální divadlo a pantomimu na HAMU a v posledních letech zjistila, že jí vedle samotného herectví baví a naplňuje i dělit se o své zkušenosti s dalšími lidmi, které herecké umění baví či zajímá. Z této myšlenky a bohaté lektorské praxe tak před časem vznikly Herecké workshopy KALEGRO, jejichž cílem je objevovat dětské i dospělé talenty, šetrně rozvíjet jejich schopnosti a poskytovat nejen zpětnou vazbu, ale i doporučení v herecké i neherecké dráze.
Workshop HERECKÉ PRINCIPY I.
délka: 4 hodiny
skupinka: max. 10 osob
 
CENA:
1080,–
 
Absolvování workshopu je určeno všem bez ohledu na herecké zkušenosti, je tedy vhodný pro úplné začátečníky i pokročilé. Cílem je odkrýt co herectví obnáší, zjistit váš herecký potenciál a připravit vás na úspěšnou prezentaci (při castingu, pohovoru, veřejném vystupování atd…). Princip výuky je podobný výuce na hereckých školách, pro děti je samozřejmě uzpůsoben jejich vnímání. Po absolvování workshopu nabízíme každému osobní konzultaci – zda doporučujeme další pokračování a rozvíjení talentu v navazujících kurzech (workshop II. aj.).
 
Workshop je vhodný i pro ostatní se zájmem o (sebe)rozvoj, kteří by rádi zlepšili své (sebe)prezentační schopnosti, posílili své sebevědomí nebo jen zkusili něco „nového“.
 
Více o workshopu ZDE.
 
 
logoRealizační tým
Datum Začátek Místo Typ Detail Vstupenky
4.10.20209:30AteliérUvedenízobrazit detail

Inscenace není v této sezóně na repertoáru.

logoSouvisející