EXTRA AKCE
Cyklus komorních koncertů – CHOPIN, SANDOVÁ A TI DRUZÍ
Uvedení 7.11.2022, 19:00 hodin
slavnostní sál v DJM
arrow-left arrow-left
  • Detail
  • Realizační tým / Obsazení
  • Termíny představení
  • Fotografie
arrow-right arrow-right

Cyklus komorních koncertů – CHOPIN, SANDOVÁ A TI DRUZÍ - Uvedení 7.11.2022

Uvedení 7.11.2022, 19:00 - slavnostní sál v DJM

Cyklus komorních koncertů uvádíme ve spolupráci s uměleckou agenturou Presto

logoInformace


 

V pondělí 7. listopadu 2022 se můžete těšit na hudebně-literární pořad "Chopin, Sandová a ti druzí" s herečkou Barborou Munzarovou a klavíristou Ivem Kahánkem, který zahraje skladby Chopina, Schuberta, Liszta a Smetany.

Pořad nám přiblíží život a tvorbu dvou velkých uměleckých osobností romantismu –⁠ spisovatelky George Sandové a skladatele Fryderyka Chopina. V roce 2004 se Ivo Kahánek stal absolutním vítězem mezinárodní hudební soutěže Pražské jaro a již předtím získal ocenění v mnoha významných kláních u nás i v cizině. Jako interpret nevšední emocionální síly a hloubky si Ivo Kahánek získal pověst jednoho z nejvíce působivých umělců své generace a je mnohými považován za jednoho z nejlepších současných českých pianistů. 

Koncerty probíhají v příjemném prostředí slavnostního sálu divadla Jiřího Myrona. V předprodeji si můžete zakoupit vstupenky na každý koncert zvlášť nebo zvýhodněné abonentní vstupné na celou řadu osmi večerů. Každý z večerů bude jedinečný a na každém z nich se setkáte s interprety, kteří jsou ve svém oboru špičkou. Ale hlavně načerpáte energii a krásno do dalších dní. Svým jménem koncerty zaštítili náměstek kultury MSK Lukáš Curylo a náměstek kultury SMO Zbyněk Pražák. Moravskoslezský kraj a Statutární město Ostrava projekt finančně podpořili.

logoRealizační tým
Datum Začátek Místo Typ Detail Vstupenky
7.11.202219:00slavnostní sál v DJMUvedenízobrazit detail

Inscenace není v této sezóně na repertoáru.

logoFotografie z představení
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
Foto: Martin Kusyn
logoSouvisející