MÍT RÁD BLIŽNÍHO SVÉHO...
OPERETA / MUZIKÁL / 18.12.2019
Nejslavnější rocková opera 20. století JESUS CHRIST SUPERSTAR se stala během více než 40 let od svého uvedení legendární klasikou ve světě i u nás. Nenechte si ujít poslední tři představení v sezóně!
 
Česká premiéra muzikálu JESUS CHRIST SUPERSTAR dosáhla úctyhodných 1 288 repríz a celkem tuto inscenaci vidělo přes 850 000 diváků. Z Ježíše se tak stala legenda, která výrazně napomohla zvýšení povědomí českého národa o muzikálovém divadle a jeho moderních podobách. Nejnovější ostravská inscenace je po dvou pražských a jedné brněnské inscenaci už čtvrtou „návštěvou“ Ježíše na českých jevištích a zároveň čtvrtým dílem Andrewa Lloyda Webbera v repertoáru Národního divadla moravskoslezského.
 
Přebásnil Michael Prostějovský, režie Jiří Nekvasil, hudební nastudování Jakub Žídek, dirigent Marek Prášil / Jakub Žídek.
 
V hlavních rolích se na vás budou těšit Peter Cmorik / Lukáš Vlček (Ježíš Kristus), Lukáš Adam / Roman Tomeš (Jidáš Iškariotský), Hana Fialová / Vendula Příhodová / Martina Šnytová (Máří Magdaléna), Roman Harok / Tomáš Savka (Pilát Pontský), a to 28. prosince a 16. a 22. ledna v Divadle Jiřího Myrona.