WEST SIDE STORY PŘICHÁZÍ DO OSTRAVY!
OPERETA / MUZIKÁL / 6.1.2020
Dne 20. listopadu přesně s úderem dvanácté hodiny polední započalo zkoušení nové inscenace muzikálu od světoznámých autorů L. Bernsteina, S. Sondheima, A. Laurentse a J. Robbinse WEST SIDE STORY!
 
Příběh inspirovaný nesmrtelnou Shakespearovou tragédií Romeo a Julie, hudba geniálního skladatele Leonarda Bernsteina a náročná taneční čísla řadí WEST SIDE STORY k vrcholům hudebního divadla.
 
Na pozadí násilného souboje mládežnických part domácích Tryskáčů a portorických přistěhovalců Žraloků o nadvládu nad newyorskými ulicemi se odehrává love story mladých milenců – Američana Tonyho a Portoričanky Marii. Je možné, aby jejich osudová láska přežila ve světě plném předsudků, nenávisti a násilí?
 
Legendární muzikál WEST SIDE STORY plný slavných hitů jako Amerika, Maria nebo Já jsem hezká okouzlil za více než šedesát let své existence miliony diváků po celém světě.

Uváděno po dohodě s Music Theatre International (Europe) Ltd.
 
• Premiéry 6. a 8. února 2020 v Divadle Jiřího Myrona
 
• Předpremiérová beseda k inscenaci WEST SIDE STORY
30. ledna 2020 v 16 hodin v KNIHCENTRU
Setkání s inscenačním týmem a představiteli hlavních rolí u příležitosti premiéry inscenace. Můžete se také těšit na hudební ukázku z připravovaného muzikálu...