TENTO MUZIKÁL SBÍRÁ OCENĚNÍ DĚJ SE CO DĚJ!
OPERETA / MUZIKÁL / 16.2.2020
Muzikál DĚJ SE CO DĚJ čeká posledních 5 repríz! Za hlavní roli (Reno Sweeney) obdržela Martina Šnytová již Cenu Thálie, nově s kolegyní Veronikou Forejtovou (Paní Harcourtová) nominaci na Cenu Jantar!
 
Hudební komedie DĚJ SE CO DĚJ (Anything Goes) se odehrává na luxusní zámořské lodi při její plavbě z Ameriky do Anglie. Na palubě se vedle vdavekchtivých žen a zamilovaných párků objevují i sňatkoví podvodníci a hochštapleři všeho druhu, včetně falešného faráře, a pochopitelně nechybí ani černý pasažér a agent FBI. Bohatý počet postav umožňuje ukázat se celému souboru operety/muzikálu v plné parádě. Ostravské nastudování je teprve druhou inscenací tohoto muzikálu v České republice!
 
„Bylo potěšující, že na premiéře se stejně dobře bavili dětští diváci i senioři. Prostě zábava na velice vysoké úrovni, ať se dělo, co se dělo.“ Napsal v recenzi pro Ostravan.cz Milan Bátor. Přijďte se bavit i vy! Muzikál hrajeme v nejbližších termínech 18. února a 10. března vždy v 18.30 hodin V Divadle Jiřího Myrona. ► KOUPIT VSTUPENKY