THRILL ME NA MEZINÁRODNÍM FESTIVALU DIVADLO, PLZEŇ
OPERETA / MUZIKÁL / 9.9.2020
Letošní ročník nabízí přes 50 představení a doprovodných akcí. Přijede 28 souborů z Francie, Slovenska, Polska a České republiky. Národní divadlo moravskoslezské zastupuje komorní muzikál THRILL ME (Vzruš mě!).
 
Festival představí divákům především mimořádné a pozoruhodné inscenace zahraniční a dále výběr českých inscenací, a to v široké škále tematické, stylové i žánrové.
 
 
Národní divadlo moravskoslezské hostuje 10. září na Malé scéně v 16.30 hodin s komorním muzikálem THRILL ME (Vzruš mě!) – příběh o vášni, touze a překračování hranic pro dva mladé herce (NATHAN: Lukáš Adam, RICHARD: Richard Pekárek).
Muzikál je založen na skutečné události z Chicaga roku 1924, kdy dva studenti práv z bohatých rodin zabili čtrnáctiletého chlapce. Mladíkům bylo v té době 18 a 19 let a jejich motivací byl pocit vzrušení z takového činu a snaha o dokonalý zločin. Poprvé byl muzikál uveden v New Yorku v roce 2003, úspěšné off-broadwayské nastudování následovalo v roce 2005 a od té doby byl inscenován v řadě zemí po celém světě. V České republice byl tento komorní krimi muzikál uveden (před uvedením v NDM)pouze jednou.
 
Velmi nás těší, že je inscenace již plně vyprodána! Více informací: https://www.festivaldivadlo.cz/