HERNÍ TRASA BÍDNÝ HAVÍŘ PRO VŠECHNY DĚTI I RODIČE!
OPERETA / MUZIKÁL / 30.10.2020
Když nemůžeme do divadla, nemusíme zoufat. Pojďme ven a s našimi pohádkovými postavami si vyzkoušejme HERNÍ TRASU BÍDNÝ HAVÍŘ – SKRYTÉ PŘÍBĚHY! Stačí si stáhnout aplikaci do svého telefonu.
 
Vydejte se na herní trasu BÍDNÝ HAVÍŘ, která svým námětem vychází ze stejnojmenné pohádky uváděné v Divadle „12“ a navazuje na ni.
 

Jedná se o procházku centrem Ostravy, dlouhou 2 km a trvající přibližně hodinu času, vhodnou i pro kočárky. Trasa obsahuje 8 zastavení, začíná na Černé louce u bludných balvanů, pokračuje Stodolní ulicí a pak křižuje centrum města, aby skončila opět u výstaviště.
Pro absolvování trasy stačí jen chytrý telefon, vaše nohy a bystrý postřeh. Je určena všem zvídavým dětem a hravým rodičům, kteří chtějí pomoci havíři Matějovi najít opravdové štěstí! Trasa je součástí aplikace SKRYTÉ PŘÍBĚHY, která nabízí neobyčejné rodinné výlety s poutavou pátrací hrou. Tuto geolokační hru pro vás ve spolupráci s NDM vytvořila společnost Tripeduca s. r. o. za finanční podpory statutárního města Ostravy. Skvělé je, že se dá stáhnout do telefonu a hrát i off-line. Nepotřebujete tedy být v terénu připojeni na internet.

Chcete-li absolvovat trasu Bídný havíř, odkaz a technické informace najdete na www.skrytepribehy.cz či mobilní aplikaci pro Android a iOS s názvem „Skryté příběhy“.