VIDEOKLIP K INSCENACI HARPAGON JE LAKOMEC?
OPERETA / MUZIKÁL / 5.5.2021
HARPAGON JE LAKOMEC? je nový muzikál napsaný pro NDM! Generálkový týden sice mělo dílo v lednu, premiéra je naplánována na čas předvánoční, ale už teď se můžete těšit z videoklipu k písni Co je víc?
 
Hudbu napsal Boris Urbánek, texty písní Jiří Krhut, pro kterého to byla první větší spolupráce s NDM, a autorem libreta a režisérem je šéf činohry NDM Vojtěch Štěpánek.
 
Jak název napovídá, jde o komedii na motivy známého Molièrova Lakomce, ale diváci se pochopitelně dočkají i jistých překvapení. V hlavních rolích muzikálu se představí Libor Olma, který dostal roli „na tělo“ k šedesátinám, dále Markéta Procházková / Martina Vlčková, Radek Melša / Adama Živnůstka, Tomáš Novotný / Tomáš Savka, Michaela Danielová / Patricia Janečková a další.
 
Abychom vám čekání zpříjemnili, přicházíme s prvním videoklipem k muzikálu – písní Co je víc?, již uslyšíte ve finále. Ten, kdo sledoval výroční muzikálový koncert v České televizi (10 LET MUZIKÁLU V OSTRAVĚ 2010–2020), už melodii zná – zněla v závěru koncertu. Marek David natočil se souborem operety/muzikálu NDM videoklip a my vám jej dnes přinášíme v premiéře!