MUZIKÁLOVÝ VÍKEND VE DVANÁCTCE
OPERETA / MUZIKÁL / 4.3.2022
Soubor muzikálu zve diváky o víkendu do Divadla „12“. V sobotu uvede reprízu úspěšné komorní inscenace THRILL ME (Vzruš mě!) a v neděli uvede hned dvě představení POHÁDKY O BÍDNÉM HAVÍŘI.
 
„Šokující příběh bestiálních vrahů v dechberoucí kreaci Lukáše Adama a Richarda Pekárka... Příběh je situován do prostředí Chicaga první poloviny 20. století a je inspirován skutečným příběhem dvou mladíků Nathana Leopolda a Richarda Loeba, jejichž chladnokrevný zločin ve své době otřásl nejen americkou společností. Byla vražda mladého chlapce jejich manifestací zvrácené touhy po dokonalém zločinu? Jakou roli v něm sehrála vášeň a nerovná láska?"
Milan Bátor
(ostravan.cz, 13. 5. 2019)
Příběh o vášni, touze a překračování hranic dvou mladých studentů práv uvedeme v sobotu 5. března od 19 hodin v Divadle „12“.
Foto Martin Popelář
 
V neděli 6. března uvedeme hned dvě představení POHÁDKY O BÍDNÉM HAVÍŘI (z cyklu Tajemství bludných balvanů), a to od 14 a od 16.30 hodin. V muzikálové pohádce o horníkovi z Koblova, jehož paní Bída vyláká na Černou louku, prochází hlavní hrdina třemi těžkými zkouškami, ve kterých dvakrát prohraje. Pohádka má však dobrý konec! Vše se v dobré obrátí a na horníka čeká odměna v podobě toho největšího bohatství. Děj zavede diváky ke třem Čarodějkám, do Stodolní ulice i do Přívozu!
Foto Martin Popelář
Těšíme se na Vaši víkendovou návštěvu v Divadle „12“!