ROCKOVÁ OPERA JESUS CHRIST SUPERSTAR SE VRACÍ!
MUZIKÁL / 27.10.2022
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského vrací na jeviště Divadla Jiřího Myrona slavnou rockovou operu Andrewa Lloyda Webbera a Tima Rice JESUS CHRIST SUPERSTAR.
 
Nejslavnější rockovou operu 20. století uvedeme ve dvou listopadových a dvou prosincových představeních. V sobotu 5. listopadu v 18.30 hodin a v neděli 6. listopadu v 16 hodin se v hlavních rolích představí Peter Cmorik (Ježíš Kristus), Lukáš Adam (Jidáš Iškariotský), Martina Vlčková (Máří Magdaléna) a Tomáš Savka (Pilát Pontský).
 
V adventním čase se pak můžete těšit na další dvě představení, které uvedeme ve čtvrtek 22. prosince v 18.30 hodin a v neděli 25. prosince 2022 v 16 hodin. „Ať světlo stále a více prochází tmou! A věřím, že Vám toto světlo a radost do nadcházejících dnů přinesou i návštěvy našeho divadla. Opět vracíme na jeviště Divadla Jiřího Myrona rockovou operu Tima Rice a Andrewa Lloyda Webbera Jesus Christ Superstar. Toto skvělé zpracování pašijového příběhu má svoji naléhavost i v čase adventního očekávání. (...) Věřím, že náš ostravský Ježíš, jehož úspěšná inscenace je již od roku 2016 součástí repertoáru našeho divadla (a blíží se pomalu již ke 100. repríze), Vás osloví i v tomto čase."
Ředitel NDM a režisér inscenace Jiří Nekvasil
 
Foto Martin Popelář
Nenechte si ujít jedno z posledních čtyř představení v roce 2022. Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Jiřího Myrona.