MUZIKÁLOVÁ ZPĚVAČKA HANA FIALOVÁ SE PO SOBOTNÍM PŘEDSTAVENÍ DOČKALA SVÉ THÁLIE!
MUZIKÁL / 13.2.2023
Muzikálová herečka a zpěvačka Hana Fialová má konečně (celou) Thálii! V sobotu jí plastiku po představení muzikálu KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU předaly šéfka souboru a zároveň režisérka inscenace Gabriela Petráková a dramaturgyně Hana Nováková.
 
Na repertoár souboru muzikálu jsme vrátili mimořádně úspěšnou inscenaci KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU. Zpěvačka Hana Fialová obdržela za titulní roli Ády Harrisové na podzim roku 2022 Cenu Thálie. Skleněná soška se však rozbila těsně poté, co ji na jevišti Národního divadla v Praze převzala. Velké díky patří Herecké asociaci a speciálně asistentovi panu Michalu Votavovi, díky kterým mohla být po sobotním představení nová soška zpěvačce předána. „A tuhle už si budu pořádně držet a nikomu ji nedám!“ žertovala v sobotu. První Thálii dostala za ztvárnění Edith Piaf v muzikálu Évy Pataki Edith a Marlene z roku 2014, nyní už má doma konečně obě své sošky.
 
Foto Martin Kusyn
Hlavní hrdinka příběhu Áda Harrisová (Hana Fialová), obyčejná paní uklízečka, objeví v domácnosti bohaté dámy něco nevýslovně nádherného... róbu od Diora! Začíná její dlouhá cesta za vysněným módním zázrakem, na které potkává celou plejádu dalších postav a setkání s ní, s její dobrosrdečností, každou z nich více či méně poznamená. Paní Harrisová všem dokazuje, že nic není nemožné a že za svým cílem můžete kráčet neoblomně, a přitom s bezmeznou lidskostí. Muzikál KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU uvedeme v této sezóně ještě sedmkrát – 28. února, 9. a 24. března, 18. a 19. dubna, 24. května a 2. června 2023 vždy od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Srdečně zveme!