VELIKONOČNÍ ROCKOVÁ OPERA JESUS CHRIST SUPERSTAR!
MUZIKÁL / 6.4.2023
Posledních pár volných míst zbývá na rockovou operu JESUS CHRIST SUPERSTAR! Hrajeme pro Vás dnes na Zelený čtvrtek a zítra na Velký pátek. Srdečně zveme!
 
Soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského uvede ve čtvrtek 6. dubna od 18.30 hodin a v pátek 7. dubna od 16 hodin rockovou operu JESUS CHRIST SUPERSTAR! V Divadle Jiřího Myrona zbývá posledních pár míst! V hlavních rolích se divákům představí Peter Cmorik (Ježíš Kristus), Roman Tomeš (Jidáš Iškariotský), Michaela Horká (Máří Magdaléna), Roman Harok (Pilát Pontský) a další. Tento mimořádně úspěšný muzikál, který získal výroční cenu magazínu Musical v kategorii Nejoblíbenější inscenace roku 2016, hrajeme již osmým rokem!
 
Foto Martin Popelář
Říká se, že Ježíš je věčný – a myslím, že je to pravda. Od slavné pražské inscenace v divadle Spirála už uplynulo hodně let, a přesto, nebo spíše právě proto, mě těší, že tato rocková opera patří k nejuváděnějším titulům u nás. Ostravské představení má podle mě skvělou atmosféru,” Michael Prostějovský, autor českého přebásnění inscenace.
 
Přejeme Vám veselé a pohodové Velikonoce!
Vaše Národní divadlo moravskoslezské