KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU KONČÍ
MUZIKÁL / 14.4.2023
Muzikál Rachel Wagstaff a Richarda Taylora KVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU už Vám bohužel nezahrajeme. Nemoci chodí i po dobrých lidech – představitelce Ády Harrisové Haně Fialové dopřejeme velkou porci klidu a brzké uzdravení. Myslíme na ni!
 
Připomeňme, že Hana Fialová za svůj výkon dostala na podzim 2022 Cenu Thálie. První Thálii získala v roce 2014 za roli Edith Piaf v muzikálu EDITH A MARLENE. Muzikál Květiny pro paní Harrisovou provází smůla od začátku – covidová pandemie nám vzala možnost hrát jej hned po premiéře, několikrát jsme představení museli rušit kvůli nemocem protagonistů. A nyní přijměte omluvu za jeho předčasný konec.
Nejbližší představení, která se měla uskutečnit 18. a 19. dubna 2023, nahrazujeme hororovým muzikálem REBECCA s libretem podle románu Daphne du Maurier. Vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud Vám změna titulu nevyhovuje, lze vstupenky vyměnit nebo vrátit v místě zakoupení. Naše obchodní oddělení postupně kontaktuje všechny majitele vstupenek s informacemi o změnách. Sledujte náš web a naše sociální sítě, informace o dalších změnách budeme průběžně zveřejňovat.
 
Omlouváme se Vám za komplikace a děkujeme za pochopení. Vaše Národní divadlo moravskoslezské.
 
Fotografie z předání nové sošky Thálie po únorovém představení muzikálu Květiny pro paní Harrisovou v Divadle Jiřího Myrona. Foto Martin Kusyn.