MUZIKÁL PRODUCENTI SE STAL VÍTĚZEM ANKETY MAGAZÍNU MUSICAL-OPERETA ZA ROK 2022!
MUZIKÁL / 14.6.2023
Z dvanácti nominovaných muzikálů vyhrál v šestém ročníku čtenářského hlasování u odborné poroty náš muzikál PRODUCENTI! A u samotných čtenářů získal třetí místo!
 
Cenu v úterý 13. června 2023 v Brně za celý tým inscenace převzal dramaturg souboru a zároveň představitel role Franze Liebkinda Tomáš Novotný. Po posledním představení v této sezóně, které se uskutečnilo v sobotu 17. června 2023, cenu slavnostně převzala šéfka souboru a režisérka inscenace Gabriela Petráková. 
 
Inscenace se zrodila pod režijní taktovkou dlouholeté šéfky muzikálového souboru Gabriely Petrákové. A v hlavních rolích je možno spatřit celou plejádu domácích i hostujících herců. (…) Celkem na jevišti vystupuje padesátičlenný soubor, který doprovází třicetičlenný živý orchestr pod taktovkou Jakuba Žídka. A s tím se dnes setkáváme zřídka nejen u nás, ale i na Boradwayi, či londýnském West Endu. Příběhu plném legrace slouží i velkolepá nápaditá výprava Ondřeje Zichy, kostýmy Marty Roszkopfové, či choreografie Ladislava Cmoreje. Český text je pak z pera Adama Nováka. (...) Bouřlivé ovace obecenstva a potlesk ve stoje během premiéry i dosavadních repríz dokazuje, že ostravský muzikál patří mezi špičkové scény svého oboru u nás.“ Jiří Cysař (Cysnews.cz 22. 11. 2022).
 
V prodeji jsou již vstupenky na podzimní představení, která se uskuteční 25., 26. a 27. října 2023. Srdečně zveme!
Foto Martin Kusyn