OLIVEROVÉ A LIŠÁCI V ČESKÉM ROZHLASE A V ČESKÉ TELEVIZI
MUZIKÁL / 24.9.2023
Jan Pražák a Rostislav Radecki mají našlápnuto k herecké i pěvecké kariéře! Uvidíte je od 5. října v Divadle Jiřího Myrona v titulní roli našeho nového muzikálu OLIVER!
 
Lionel Bart jej napsal před více než 60 lety na motivy příběhu Olivera Twista od Charlese Dickense. Oba naši malí herci zažívají divadlo na jevišti poprvé a jak se k tomu dostali, to se dozvíte v pondělí 25. září po desáté hodině dopoledne na vlnách Českého rozhlasu Ostrava. Kateřina Huberová přizvala do studia ještě Honzíkova tatínka – je totiž muzikant a syna přivedl k hudbě, díky níž ho pak objevil náš dirigent Marek Prášil. Pokud zítra nestihnete premiéru, pusťte si pořad HOST ČESKÉHO ROZHLASU OSTRAVA z archivu!
 
V úterý 26. září budou oba naši Oliverové a taky oba představitelé Lišáka Dodgera Lukáš Bátor a Filip Škandera hosty DOBRÉHO RÁNA S ČESKOU TELEVIZÍ. Do ostravského studia je doprovodí režisér Lumír Olšovský. Dívejte se na ČT2, první rozhovor s režisérem bude po sedmé hodině, poté všichni kluci ve vstupech až do půl deváté!
 
Foto Kristýna Junková
Přijďte s dětmi na náš nový muzikál do Divadla Jiřího Myrona! Pro velký zájem jsme otevřeli veřejnosti obě generální zkoušky, které se uskuteční 3. a 4. října od 10.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Vstupenky budou v prodeji od pondělních 9.00 hodin v předprodeji vstupenek v pasáži DJM.