POSLEDNÍ VSTUPENKY NA MUZIKÁLOVÁ PŘEDSTAVENÍ V PROSINCI
MUZIKÁL / 8.12.2023
Soubor muzikálu v prosinci představí hned několik světových hitů! Již tento víkend uvedeme na jevišti Divadla Jiřího Myrona poprvé v této sezóně rockovou operu JESUS CHRIST SUPERSTAR!
 
Nejslavnější rocková opera 20. století se stala během dvaceti let od české premiéry legendární klasikou. JESUS CHRIST SUPERSTAR uvedeme v sobotu 9. prosince 2023 v 18.30 hodin a v neděli 10. prosince 2023 v 16 hodin. Představení 28. prosince 2023 je již vyprodáno, děkujeme divákům za velký zájem.
 
Pár volných míst v hlediši Divadla Jiřího Myrona zbývá na muzikálový thriller z prostředí londýnské spodiny SWEENEY TODD: ĎÁBELSKÝ LAZEBNÍK Z FLEET STREET. Divákům se v roli paní Lovettové představí Michaela Horká, která byla za svůj výkon v této inscenaci nominována na Cenu Thálie 2023. Hrajeme 14. prosince 2023 a 15. prosince 2023 v 18.30 hodin.
 
Muzikálovou zpěvačku Michaelu Horkou můžete vidět i v titulní roli muzikálu REBECCA, který v prosinci uvedeme hned dvakrát. Nenechte si ujít napínavý kriminální příběh, na termín 17. prosince 2023 máme ještě pár míst volných.
 
Volná místa v hledišti máme ještě na muzikál WEST SIDE STORY, který uvedeme 21. prosince 2023. Příběh inspirovaný nesmrtelnou Shakespearovou tragédií Romeo a Julie, hudba geniálního skladatele Leonarda Bernsteina a náročná taneční čísla řadí West Side Story k vrcholům hudebního divadla.
 
Prosincová představení muzikálů PRODUCENTI a OLIVER! jsou vyprodaná. Sledujte náš web a nastavte si on-line "hlídacího psa", občas se pár míst v rezervacích uvolní. Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Jiřího Myrona!
 
Fotografie z inscenace Sweeney Todd, fotografka Kristýna Junková