VEŘEJNÁ GENERÁLNÍ ZKOUŠKA MUZIKÁLU KINKY BOOTS
MUZIKÁL / 4.6.2024
Zveme Vás na veřejnou generální zkoušku muzikálu KINKY BOOTS, která se uskuteční ve středu 12. června 2024 od 10.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Broadwayský muzikálový hit – Kinky Boots vypráví o mladém Charliem Priceovi, který po náhlé smrti svého otce zdědí krachující rodinnou továrnu na boty. Navzdory vlastním životním plánům a předsevzetím se do ní z Londýna vrací a pokusí se ji zachránit, aby tak splnil otcovo přání. Jeho nečekaným spojencem se stane svérázná Lola, hvězda jednoho z londýnských drag queen klubů. Vnukne mu totiž nápad začít vyrábět vysoké dámské boty na jehlovém podpatku, které unesou i váhu urostlého muže – tedy obuv, jakou potřebuje nejen Lola, ale i stovky jejích „kolegyň“.
 
Vstupenky na veřejnou generální zkoušku si můžete zakoupit od pátku 7. června 2024 od 9.00 hodin v prodeji vstupenek v pasáži Divadla Jiřího Myrona a také on-line na www.ndm.cz. Počet vstupenek na osobu je maximálně 6 kusů. Česká premiéra se uskuteční ve čtvrtek 13. června 2024 v 18.30 hodin. Druhou premiéru uvedeme v sobotu 15. června, další představení v neděli 16. června 2024. Zbývají poslední vstupenky! Srdečně zveme.