Narodila se v obci Blaricum v nizozemské provincii Severní Holandsko. V letech 2016–2021 studovala školu Gerrit van der Veen College (VWO) v Amsterdamu. Současně v letech 2014–2021 absolvovala přípravné kurzy na prestižní Národní baletní akademii v Amsterdamu. Od roku 2021 pokračuje ve studiu vyššího stupně „Artistic Degree“.

V průběhu studií se zúčastnila celé řady vzděláváních lekcí, workshopů a tanečních kurzů, například v rámci Royal Ballet Summer School v Londýně. V roce 2020 jí bylo uděleno stipendium z fondu Dansersfonds'79, které poskytuje významná nizozemská instituce výuky tance, založená Hanem Ebbelaarem a Alexandrou Radius (kteří dodnes fungují jako její mecenáši).   Diede tímto získala možnost absolvování stáže v nizozemském Národním baletu (v prosinci 2021 a v období září 2022 až leden 2023).

Taneční zkušenosti   prohloubila rovněž spoluprací uvnitř kreativní laboratoře Assemblée Internationale 2023 v kanadském Torontu, kde pracovala s renomovanými choreografy a kouči na vytvoření choreografie The Gathering. Ve stejném roce se podílela na školním tanečním projektu s choreografem Goyem Monterem v rámci mezinárodní soutěže Prix de Lausanne konané ve stejnojmenném městě.

Obsazení - Sezóna:
COPPÉLIAVESNICKÉ DÍVKY
Heatscape
LABUTÍ JEZEROVelké labutě
Španělský tanec
LOUSKÁČEK – VÁNOČNÍ KOLEDAPaní Cratchitová
Víla Vánoc
Bohatá paní
Sněhové vločky
Španělky
Valčík
RAPSODIE BOHEMIAHEATSCAPE
Fotografie - Sezóna:
Heatscape
V popředí

Aurora Donadiós, Diede Schuur, Fanny Westring
Foto: Serghei Gherciu
RAPSODIE BOHEMIA
V popředí

Aurora Donadiós (HEATSCAPE), Diede Schuur (HEATSCAPE), Fanny Westring (HEATSCAPE)
Foto: Serghei Gherciu