Kryštof Marek se narodil v roce 1967.

Od konce 80.let působí v mnoha hudebních a divadelních aktivitách /projektech/ - a to ve velmi širokém spektru. Jako pianista, dirigent, aranžér a skladatel. Klavír studoval u prof. Zdeňka Páleníčka, dirigování u profesora Jiřího Koláře. Od jazzového klavíru stále rozšiřoval své obzory směrem ke komponování a dirigování.

V současné době působí jako dirigent v Hudebním divadle Karlín, / Producenti, Limonádový Joe, Carmen, Čardášová princezna, Polská krev a Jesus Christ Superstar/, je stálým hostem Českého národního symfonického orchestru / v rámci festivalu Prague Proms dirigoval koncerty Hollywood Night, Jazz meets Symphony/ James Morrison, Lalo Schifrin/, Semafor „50“ a mnoho dalších, včetně studiové práce.
V prosinci 2010 uvedl v rámci abonentního cyklu ČNSO své dvě kompozice – Overturu na motivy Jana Jakuba a symfonickou suitu Legendy magické Prahy. V listopadu téhož roku premiéroval svou Suite No.1 for string quartet, jazz orchestra and vocal.

V posledních letech také diriguje koncerty hvězd na Žofíně. Komponuje a aranžuje také pro bigbandy – v poslední době zejména pro Bigband sv. Blažeje, se kterým vystoupil např. v roce 2008 na prestižním festivalu ve švýcarském Mntreux a v roce 2010 v Londýně.
V letech 1999 – 2003 působil v plzeňském divadle J.K.Tyla, kde kromě nastudování deseti titulů uvedl spolu s Antonínem Procházkou svou vlastní „jazzovou operetu“ Kristián II.

Spoluvytváří jazzové trio Josefa Vejvody, s nímž pravidelně koncertuje a během desetiletého působení natočil mnoho CD. Ve spolupráci s vydavatelstvím Out of the Frame vydal své autorské CD s bigbandem www.bend.cz a vynikajícím saxofonistou Tony Lakatosem /Angels´Crying in My Head, Angels´Laughter in My Heart/ a v neposlední řadě také záznam svého sólového klavírního vystoupení na CD s názvem Calm Presence.

Inscenační tým - Sezóna:
PARDON MY ENGLISHHudební nastudování
Dirigent
PARDON MY ENGLISHHudební nastudování
Dirigent

Obsazení - Sezóna:
PARDON MY ENGLISHDirigent
PARDON MY ENGLISHDirigent