Adi Salant

Začala tančit ve věku šesti let na Bat-Dor School of Dance, kde studovala dvanáct let. Po absolvování tanečního oddělení na Alon High School of Art se připojila na dva roky k souboru Batsheva – the Young Ensemble. Poté přijala angažmá v Batsheva Dance Company, kde tančila pět let. Když Adi Salant odešla v roce 2001 ze souboru a, stala se asistentkou Ohada Naharina; do roku 2009 inscenovala jeho choreografie pro přední taneční společnosti na celém světě.
 
V roce 2004 se přestěhovala do Dánska, kde zahájila svou vlastní pedagogickou a choreografickou kariéru. V Kodani se stala vítězkou choreografické soutěže Dansolution v Kodani. V následujících letech vytvářela vlastní choreografie pro různá divadla a společnosti v Dánsku, festivaly v USA, Evropě a Izraeli.
 
V září 2009 se stala znovu členkou Batsheva Dance Company v pozici Associate Artistic Director a v lednu 2013 byla jmenována do funkce Co-Artistic Director.
 
Více než patnáct let se jako pedagožka a choreografka dělí o své znalosti, zkušenosti a vášeň pro taneční vzdělání. Vyučuje pohybový jazyk zvaný gaga, klasickou techniku a moderní tanec v mnoha tanečních souborech, na workshopech a letních kurzech. Působí také jako umělecká vedoucí mnoha intenzivních kurzů gaga v zahraničí.
Inscenační tým - Sezóna:
DVA SVĚTY / JEDEN SVĚTAsistent choreografie
DVA SVĚTY / JEDEN SVĚTAsistent choreografie
DVA SVĚTY / JEDEN SVĚTAsistent choreografie

Obsazení - Sezóna:
DVA SVĚTY / JEDEN SVĚTB/olero
DVA SVĚTY / JEDEN SVĚTB/olero
DVA SVĚTY / JEDEN SVĚTB/olero