SOUTĚŽ O TANEČNÍ KALENDÁŘ Z FILMU DIFFERENT
BALET / 16.12.2020
Společnost Vítkovické slévárny, spol. s r. o. byla iniciátorem vzniku originálního nástěnného kalendáře uměleckých fotografií zachycujících audiovizuální dílo baletního souboru s názvem DIFFERENT. Můžete o něj soutěžit!
 
 
Jeden z originálních nástěnných kalendářů může být váš! Soutěž poběží na FB stránkách baletu NDM a NDM – na každé stránce vylosujeme jednoho výherce. Sledujte obě FB stránky, soutěžit budete moci od středečního podvečera (16. 12.) do sobotního poledne (19. 12.). Na každé stránce bude jedna otázka a jeden vylosovaný výherce.
 
Ostravská společnost Vítkovické slévárny nám nejen umožnila tančit uvnitř provozů, ale iniciovala vytvoření originálního nástěnného kalendáře fotografií zachycujících choreografie ve filmu DIFFERENT, který vznikl během jarní vlny pandemie. Kalendář byl vydán jen ve 100 kusech a žádný se nedá koupit. Autory fotografií (a tyto zveřejněné se do kalendáře nevešly) jsou Jan Fuksa a Richard Fuksa. Film DIFFERENT zachytil nálady a pocity našich tanečníků během první vlny pandemie nemoci covid-19 a diváci jej viděli poprvé 16. června v Divadle Jiřího Myrona během speciálního večera baletu NDM s názvem TANEC Z CELÉHO SRDCE PRO VÁS.