ZPŘÍJEMNĚTE SI PŘEDVÁNOČNÍ ČAS ČTENÍM NOVÉHO ČÍSLA E-MAGAZÍNU NDM
19.12.2021
Začtěte se s námi do nového čísla internetového magazínu Národního divadla moravskoslezského. Pokud ještě tápete, co komu pod stromeček, máme pro Vás inspiraci!
 
Na adrese magazin.ndm.cz jsme pro vás připravili další číslo e-magazínu, který nabídne aktuální informace, zajímavosti ze zákulisí, videa, podcasty, virtuální výstavy a spoustu dalšího!
 
V tomto čísle se v recenzích ohlédneme za operní novinkou sezóny BÍLÝ PÁN aneb TĚŽKO SE DNES DUCHŮM STRAŠÍ. Opera v režii Ondřeje Havelky neustále rezonuje nejen u diváků, ale i u odborné kritiky. Blíží se premiéra činohry z pera Tomáše Vůjtka NANEBEVSTOUPENÍ LOJZKA LAPÁČKA ZE SLEZSKÉ OSTRAVY, magazín také nabízí k poslechu zajímavý podcast s členem činohry Tomášem Jirmanem. Soubor baletu má za sebou premiéru mimořádně úspěšné baletní fantazie MAHLEROVY VZPOMÍNKY a už nyní poctivě zkouší s choreografem Jiřím Pokorným CARMEN. Soubor muzikálu opět vrátil na prkna Divadla Jiřího Myrona rockovou operu JESUS CHRIST SUPESTAR a za sebou má premiéru crazy muzikálu HARPAGON JE LAKOMEC? v hlavní roli s Liborem Olmou, který se nejen o své nové roli rozpovídal v podcastu. Zajímavé téma ke čtení zpracoval i Archiv NDM – Plesová sezóna napříč soubory. V novém čísle se dozvíte mnoho zajímavých informací nejen o současném dění v divadle, ale podíváte se i za oponu prostřednictvím minidokumentů PROFESIONÁLOVÉ. Taktokrát se podíváme zblízka na práci mistra zvuku Bořivoje Wojnara.
 
 
Vážení diváci, přejeme Vám pohodovou předvánoční atmosféru a těšíme se na Vás v našich divadlech. Do 23. prosince nás můžete navštívit v předprodeji vstupenek v pasáži Divadla Jiřího Myrona, kde si můžete zakoupit jeden z mnoha vánočních dárků, které jsme pro Vás připravili. Otevřeno máme až do 23. prosince, od 8 do 17 hodin. Připraveny jsou pro Vás speciální dárkové balíčky, vouchery se splatnostní na jeden rok, které je možné využít na kterékoliv naše představení, krásná CD a další dárkové předměty, kterými můžete udělat radost nejen sobě, ale i svým blízkým. Dárky můžete pořídit nejen v prodejní pasáži, ale také on-line.
 
Děkujeme Vám za přízeň, Vaše Národní divadlo moravskoslezské.