OSLAVTE SILVESTRA 2021 NAPLNO A S TESTOSTERONEM!
20.12.2021
Soubor činohry Vás na druhý svátek vánoční 26. prosince od 16 hodin pobaví komedií TESTOSTERON. Inscenaci hrajeme i na Silvestra od 17 hodin. Srdečně zveme do Divadla Jiřího Myrona!
 
Hra Testosteron se dočkala již mnoha adaptací napříč celou republikou. Vždy v jiné režii a vždy v překladu Tomáše Svobody. Skvělé dialogy, skvělé herecké příležitosti, muži na dně vlastní upřímnosti… to je Testosteron. Úspěšná komedie o mužích. A o ženách…
V inscenaci režiséra Vojtěcha Štěpánka se Vám v příštích dvou reprízách představí Martin Dědoch, Jan Fišar, Petr Panzenberger, Vladimír Polák, David Viktora, Robert Finta a Jiří Sedláček.
Foto Radovan Šťastný
„Kombinace Polák-Panzenberger, která zajistí vždy čistou zábavu už jen svou přítomností. Právě tito dva herci ukazují, že herectví je především o dobrém načasování a lehkosti projevu bez nutnosti afektu. Oni dva procházejí hrou jako dva nenápadní hosté svatby, kteří skoro nemají co říct, a nakonec se jejich charaktery vyvíjejí pozvolna a radikálně. Mikrobiolog s komplexem, který zažije nečekaný přerod v motýla, jenž vyleze ze své kukly, a podpantoflák, který se dozvídá převratné tajemství o ženách."
Evelína Vaněk Síčová
(ostravan.cz, 11. 10. 2020)
Foto Radovan Šťastný
Přijďte se za námi pobavit a oslavte s námi příchod nového roku 2022! Těšíme se na Vaši návštěvu!