POVELIKONOČNÍ NADÍLKA NDM! VYBÍREJTE Z NAŠEHO BOHATÉHO PROGRAMU!
10.4.2023
Od úterý pro Vás hrajeme opět každý den! Vyberte si z našeho bohatého repertoáru, těšíme se na Vás ve všech našich divadlech!
 
Soubor opery uvede v úterý 11. dubna dvě jednoaktové opery Viktora Ullmanna – ROZBITÝ DŽBÁN a CÍSAŘ ATLANTIDY ANEB ODEPŘENÍ SMRTI. Ve středu zveme diváky na předposlední představení opery Julese Masseneta MANON do derniéry! Ve čtvrtek uvedeme Smetanovu HUBIČKU, v neděli odpoledne PRODANOU NEVĚSTU.
 
Mimořádně nabitý týden po Velikonocích čeká soubor činohry. V úterý uvede drama ze soudní síně TEROR v Divadle „12“. Ve středu odehraje před vyprodaným Divadlem Jiřího Myrona oblíbený titul DONAHA! (Hole dupy). Ve čtvrtek zveme diváky do divadleního klubu na hříčku NĚCO PRO LIDI, která bude mít v květnu derniéru. V pátek zveme do Divadla Antonína Dvořáka na drama mapující život francouzské královny MARIE ANTOINETTY. V sobotu i v neděli pak na návštěvníky Divadla Jiřího Myrona čeká tombola! Oblíbený titul HOŘÍ, MÁ PANENKO hrajame v sobotu od 18.30 hodin a v neděli od 16 hodin.
 
Manon, foto Martin Popelář Hoří, má panenko, foto Martin Kusyn
Hora, foto Serghei Gherciu Sweeney Todd, foto Martin Popelář
Nenechte si ujít baletní novinku HORA světového choreografa Ohada Naharina! Toto mimořádné představení v zeleném, znepokojivém a strašidelně krásném světě, které sklízí úspěchy nejen u publika, ale i u odborné kritiky, uvedeme 13. a 14. dubna od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Posledních pár volných míst zbývá na úterní muzikálovou novinku SWEENEY TODD: ĎÁBELSKÝ LAZEBNÍK Z FLEET STREET. Další muzikály pro Vás tento týden hrajeme v Divadle „12“. Srdečně zveme na komorní muzikál skladatele Andrewa Lloyda Webbera LÍP SE LOUČÍ V NEDĚLI se Soňou Jungovou v hlavní roli.
 
Vážení diváci, děkujeme za Vaši přízeň!