ZÁMOŘSKÁ LOĎ S MUZIKÁLEM DĚJ SE CO DĚJ PLUJE DO FINÁLE
OPERETA / MUZIKÁL / 18.1.2020
Krásné a náročné písně Colea Portera a obsáhlá taneční a stepařská čísla. Pokud jste ještě neviděli muzikál DĚJ SE CO DĚJ (Anything Goes), máte jednu z posledních možností – čeká nás už pouze 7 repríz!
 
Hudební komedie DĚJ SE CO DĚJ (Anything Goes) se odehrává na luxusní zámořské lodi při její plavbě z Ameriky do Anglie. Na palubě se vedle vdavekchtivých žen a zamilovaných párků objevují i sňatkoví podvodníci a hochštapleři všeho druhu, včetně falešného faráře, a pochopitelně nechybí ani černý pasažér a agent FBI. Bohatý počet postav umožňuje ukázat se celému souboru operety/muzikálu v plné parádě. Ostravské nastudování je teprve druhou inscenací tohoto muzikálu v České republice!
 
 
„Bylo potěšující, že na premiéře se stejně dobře bavili dětští diváci i senioři. Prostě zábava na velice vysoké úrovni, ať se dělo, co se dělo.“ Napsal v recenzi pro Ostravan.cz Milan Bátor. Přijďte se bavit i vy! Muzikál hrajeme v nejbližších termínech 18. a 25. ledna vždy v 18.30 hodin V Divadle Jiřího Myrona – v těchto termínech navíc s bonusovým programem (více ZDE)! V dubnu čeká muzikál derniéra. ► KOUPIT VSTUPENKY