ROCKOVÁ OPERA JESUS CHRIST SUPERSTAR SE VRACÍ!
OPERETA / MUZIKÁL / 22.10.2021
Po téměř dvou letech se do Divadla Jiřího Myrona vrací nejslavnější rocková opera 20. století Andrewa Lloyda Webbera a Tima Rice JESUS CHRIST SUPERSTAR.
Přijďte si poslechnout nejznámější rockovou operu 20. století! Od listopadu bude opět na repertoáru Národního divadla moravskoslezského legendární klasika JESUS CHRIST SUPERSTAR, dílo autorů Tima Rice a Andrewa Lloyda Webbera, jež líčí osud Ježíše Nazaretského pohledem Jidáše Iškariotského. 
Rocková opera v podání ostravského souboru získala v roce 2016 titul Nejoblíbenější inscenace roku podle magazínu Musical a dvakrát byla nominována na Cenu Thálie 2016. O oblíbenosti inscenace svědčí i nebývalý divácký zájem! 
 
 
Diváci se mohou těšit na hvězdné obsazení. V titulních rolích se Vám představí slovenský slavík Peter Cmorik nebo Lukáš Vlček v roli Ježíše, Jidáše si zazpívá Lukáš Adam v alternaci s Romanem Tomešem, Máří Magdaléna Vás oslní v podání držitelek Thálií Hany Fialové a Martiny Vlčkové, v roli Piláta Pontského uslyšíte Romana Haroka nebo Tomáše Savku!
 
Foto Martin Popelář
Soubor operety/muzikálu Vás zve na nejbližší reprízy 12., 13., 14. a 20. listopadu v Divadle Jiřího Myrona.