SVĚTOVÁ PREMIÉRA MUZIKÁLU HARPAGON JE LAKOMEC? JE TADY!
OPERETA / MUZIKÁL / 13.12.2021
Již tento týden se diváci Národního divadla moravskoslezského dočkají dlouho očekávané světové premiéry muzikálu HARPAGON JE LAKOMEC? 
 
Soubor má za sebou rok pilného zkoušení nového muzikálu skladadele Borise Urbánka, libretisty a režiséra Vojtěcha Štěpánka a textaře Jiřího Krhuta. A nyní je před námi světová premiéra! A to již ve čtvrtek 16. prosince od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Navštívit naši novu inscenaci můžete již o den dříve, ve středu 15. prosince od 10.30 hodin proběhne veřejná generální zkouška. Druhá premiéra nás čeká v sobotu 18. prosince
 
Martin Popelář
 
Spektakulární komedie v montypythonovském duchu na motivy Molièrovy hry HARPAGON JE LAKOMEC? jde s ročním zpožděním před diváky! Odpověď na otázku z názvu inscenace se dozvíte již za pár dní! Titulní role lakomce Harpagona byla od počátku určena Liboru Olmovi. Vedení souboru hledalo titul, který by mu věnovalo k jeho životnímu jubileu a volba padla na Lakomce, ovšem v podobě muzikálu. 
 
 
Sledujte nás v živém streamu před čtvrteční premiérou! Před šestou hodinou večer začne muzikál streamovat na facebooku – připraveny budou až do 18.25 hodin živé rozhovory s aktéry v zákulisí, na jevišti a také venku před divadlem. Lukáš Adam Vás provede předpremiérovou atmosférou! Buďte s námi v přímém přenosu!