POSLEDNÍ ČTYŘI PŘEDSTAVENÍ MUZIKÁLU EDITH A MARLENE!
OPERETA / MUZIKÁL / 8.2.2022
Soubor muzikálu uvede 15. února v Divadle Jiřího Myrona jedno z posledních čtyř představení jedné z nejúspěšnějších inscenací na svém repertoáru EDITH A MARLENE.
 
Strhující hudební drama o životech dvou velkých osobností 20. století uvedl soubor muzikálu Národního divadla moravskoslezského poprvé v prosinci roku 2013! Od té doby se těšil velké divácké oblibě. Inscenace Janusze Klimszy se právem stala jedním z hitů posledních mnoha sezón. Hlavní představitelka Edith Piaf Hana Fialová získala za svou roli Cenu Thálie 2014. Role Marlene Ditrich patří Evě Zbrožkové.
 
Foto Martin Straka
Ve spolupráci s Českou televizí vznikl v prosinci roku 2021 záznam inscenace. I později si tak diváci budou moci oblíbený titul připomenout, a to v televizní formě. Projekt byl realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje.
 
Nenechte si ujít jednu z posledních čtyř repríz, které se odehrají na prknech Divadla Jiřího Myrona. Muzikál uvedeme od 18.30 hodin 15. února, 30. března, 21. dubna a svou derniéru bude mít 4. května 2022.