POSLEDNÍ TŘI PŘEDSTAVENÍ MUZIKÁLU EDITH A MARLENE!
OPERETA / MUZIKÁL / 27.3.2022
Nenechte si ujít jednu z posledních tří repríz jedné z divácky nejúspěšnějších inscenací Národního divadla moravskoslezského! Muzikál EDITH A MARLENE uvedeme ve středu 30. března od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Dvě legendy, jeden muzikál... Hana Fialová, držitelka Ceny Thálie 2014 za roli Edith, a Eva Zbrožková jako Marlen Dietrich ve strhujícím hudebním dramatu, který se stal divadelním hitem po mnoho sezón. Po devíti letech se rozloučíme s jednou z nejúspěšnějších inscenací Národního divadla moravskoslezského v režii Janusze Klimszy, kterou uvedeme 30. března a 21. dubna. Derniéra se uskuteční 4. května a bude zároveň i neuvěřitelnou 120! reprízou inscenace!
 
Foto Martin Straka
Srdečně Vás zveme na poslední tři reprízy muzikálu do Divadla Jiřího Myrona. Přijďte se s námi rozloučit s nezapomenutelnou inscenací. Ve středu 30. března se v dalších rolích představí Ilona Piskořová, Juraj Čiernik, Marcel Školout, Roman Harok, Pavel Liška, Eva Prnka Villámová, Vlastimil Ondruška. Orchestr muzikálu bude pod taktovkou dirigenta Marka Prášila