VELIKONOCE V DIVADLE JIŘÍHO MYRONA S JESUS CHRIST SUPERSTAR
OPERETA / MUZIKÁL / 6.4.2022
Blíží se Velikonoce a ty nemohou být bez Ježíše! Soubor muzikálu zve diváky na rockovou operu JESUS CHRIST SUPERSTAR, kterou v této sezóně uvedeme v posledních dvou reprízách – ve čtvrtek 14. a v pátek 15. dubna v Divadle Jiřího Myrona.
 
Nejslavnější rocková opera 20. století Andrewa Lloyda Webbera a Tima Rice se stala během dvaceti let od české premiéry legendární klasikou. Ostravská inscenace v režii Jiřího Nekvasila a na scéně Davida Baziky je odrazem doby, místa a lidí, pro které vzniká. Pašijový příběh, klasická rocková hudba a neklidné srdce města, ve kterém žijeme. Rocková opera v podání ostravského souboru získala v roce 2016 titul Nejoblíbenější inscenace roku podle magazínu Musical. Roman Tomeš obdržel za roli Jidáše užší nominaci na Cenu Thálie 2016 a zpěvačka Vendula Příhodová získala ve stejném roce za roli Máří Magdalény širšní nominaci. O oblíbenosti inscenace svědčí i nebývalý divácký zájem! V pátek 15. dubna odehrajeme již 90. reprízu této úspěšné inscenace!
 
Ve čtvrtek 14. dubna od 18.30 hodin se diváci mohou těšit na Ježíše v hlavní roli s Peterem Cmorikem. Po jeho boku vystoupí Hana Fialová jako Máří Magdaléna a v roli Jidáše se představí Roman Tomeš.
 
Foto Martin Straka, 2016
V pátek 15. dubna hrajeme muzikál již od 16 hodin! V hlavní roli Ježíše vystoupí nová posila souboru Lukáš Vlček, v roli Máří Magdalény se představí Vendula Příhodová a v roli Jidáše Lukáš Adam. Diváci se mohou těšit také na Tomáše Savku, který ztvární Piláta Pontského v obou představeních.
 
 
Foto Martin Straka, 2021
Nenechte si ujít poslední dvě představení inscenace JESUS CHRIST SUPERSTAR v této sezóně a oslavte s námi Velikonoce! Těšíme se na Vaši návštěvu 14. dubna od 18.30 hodin a 15. dubna od 16 hodin v Divadle Jiřího Myrona.