POSLEDNÍ TŘI PŘEDSTAVENÍ ÚSPĚŠNÉHO KOMORNÍHO MUZIKÁLU VE DVANÁCTCE
OPERETA / MUZIKÁL / 9.4.2022
V Divadle „12“ uvedeme poslední tři představení oblíbeného komorního muzikálu PĚT LET ZPĚT (The Last Five Years) v této sezóně! Na dubnové reprízy ještě zbývá pár vstupenek! Srdrečně zveme!
 
Muzikál The Last Five Years Jasona Roberta Browna je komorní drama pro dva herce, které vychází z jeho osobních zkušeností z prvního manželství. Můžeme se dohadovat, do jaké míry je dílem autobiografickým. Tento příběh lásky a zkušeností z partnerského soužití je vyprávěn z pohledu spisovatele Jamieho a herečky Cathy, dvou typických Newyorčanů, kterým se právě rozpadlo jejich první manželství. Každý chce najít toho pravého, ale ve městě, kde je na prvním místě kariéra a soukromí jde stranou, se to zdá téměř nemožné.
 
 
V úterý 12. dubna se v roli Jamieho Wellersteina představí Tomáš Savka, který získal za svůj výkon Cenu Jantar 2019 a obdržel užší nominaci na Cenu Thálie 2020. V roli Cathy se poprvé představí zpěvačka Vendula Příhodová, která je divákům známá jako Máří Magdaléna z rockové opery JESUS CHRIST SUPERSTAR. Ve středu 13. dubna vystoupí zpěvák a dramaturg souboru muzikálu NDM Tomáš Novotný a Klára Jelínková.
 
 
Nenechte si ujít jedno z posledních tří představení muzikálu v této sezóně! Srdečně zveme do Divadla „12“, hrajeme vždy od 19 hodin.