MUZIKÁL HARPAGON JE LAKOMEC? V POSLEDNÍCH DVOU REPRÍZÁCH V TÉTO SEZÓNĚ!
OPERETA / MUZIKÁL / 27.5.2022
Národní divadlo moravskoslezské zve diváky na komediální muzikál HAROPAGON JE LAKOMEC?, který v této sezóně uvedeme v sobotu 28. května a ve čtvrtek 2. června od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
„Klasické téma Moliérovy satirické komedie má v novém rázovitě ostravském pojetí svůj styl a osobitost. Titulní roli přímo "na tělo" získal herec Libor Olma. (...) Nejšťastnější je režie tam, kde šťavnatě zpestřila děj drobnými epizodami, vtípky a narážkami. Štěpánek se nebál experimentovat a jít po jednotlivých představitelských výkonech. Jeho režie je vyloženě herecká v individuálním slova smyslu. Většina hlavních postav má svou osobitost, přesto narace nepůsobí roztříštěně a má hlavně ve druhé půlce muzikálu vzrušující dynamiku, skvělé nápady a tah. (...) Harpagon je lakomec? je plnokrevné, turbulentní muzikálové divadlo, které nestraní ani jedné složce."
Milan Bátor
(ostravan.cz, 17. 12. 2021)
 
V hudební komedii HARPAGON JE LAKOMEC? se vedle spořivého kupce Libora Olmy v sobotu představí Patricia Janečková, Andrea Gabrišová, Adam Živnůstka, Tomáš Savka, Pavel Liška, Eva Zbrožková, Roman Harok a Michaela Horká v roli dohazovačky Froziny, kterou v této roli ve čtvrtek vystřídá zpěvačka Dasha.
 
Nenechte si ujít jedno z posledních dvou představení muzikálu v této sezóně a navštivte Divadlo Jiřího Myrona, ve kterém Harpagona uvedeme 28. května a 2. června v 18.30 hodin. Těšíme se na Vaši návštěvu!