NEJNOVĚJŠÍ PODCAST NDM S TOMÁŠEM SAVKOU!
MUZIKÁL / 22.8.2023
„Divadlo je pomíjivé zaměstnání. Pojďme si ho užit tady a teď!" Zaposlouchejte se do našeho prázdninového podcastu, ve kterém moderátor Vít Roleček zpovídal oblíbeného muzikálového zpěváka a herce Tomáše Savku!
 
Po Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze čekala Tomáš Savku rozsáhlá divadelní činnost napříč republikou. Momentálně působí výhradně v Národním divadle moravskoslezském. Tomáš má na svém kontě řadu muzikálových rolí, ocenění, dvě sólová alba a je sólistou prestižního hudebního tělesa Hudba hradní stráže a Policie České republiky. Za roli Che v muzikálu EVITA získal v roce 2014 Cenu Thálie. Cenu Jantar 2019 má za roli Jamieho Wellersteina v muzikálu PĚT LET ZPĚT (The Last Five Years) a za tuto roli obdržel i užší nominaci na Cenu Thálie 2020. Za svůj výkon v muzikálu PRODUCENTI získal Cenu Jantar 2022.
 
Přijďte s Tomášem společně oslavit jeho jubileum! Národní divadlo moravskoslezské mu k jeho blížícím se 40. narozeninám nadělí jedinečný koncert, ve kterém zazní světové i české swingové melodie za doprovodu jazzového orchestru Big Band Ostrava. Koncert se koná 13. října 2023 v 19 hodin v Divadle Antonína Dvořáka.