MUZIKÁL CHICAGO JE DALŠÍM HITEM TÉTO SEZÓNY!
MUZIKÁL / 4.3.2024
Soubor muzikálu má za sebou premiéry inscenace CHICAGO. Kultovní muzikál Johna Kandera, Freda Ebba a Boba Fosse uvádíme v režii Gabriely Petrákové a hudebním nastudování Jakuba Žídka.
 
Foto Kristýna Junková
„Chicago je především báječná a velkolepá show plná oslnivého lesku, svůdné hudby, erotiky, humoru, ironie, nadsázky a parodie. Nová ostravská inscenace zohledňuje všechny zmíněné aspekty a otevřeně naznačuje: je to hra, pojďme si to užít a bavit se… (...) Režie Gabriely Petrákové má smysl pro styl a pochopení pro každou legraci. (...) Jednoznačným, stmeleným a muzikantsky strhujícím provedením potěšil výkon hráčů pod vedením dirigenta Jakuba Žídka. (...) Orchestr v Chicagu podává jeden ze svých nejlepších výsledků. Žádná jazzová stylizace, ale skutečný a ryzí feeling a divoké emoce, které se dají krájet. Za povšimnutí stojí, jak se jednotlivé individuální nástroje sólovými prvky podílí na vystižení dějových peripetií. (...) Sečteno a podtrženo, Ostrava má po loňské premiéře veleúspěšného Olivera další muzikálový titul, který má zaděláno na pořádnou senzaci a regulérní divácký hit. Svědčí pro to výborná režie, choreografie, scéna i kostýmy, skvělé hudební nastudování a báječné obsazení, které je mnohým protagonistům šité přímo na míru." (Milan Bátor, ostravan.cz, 1. 3. 2024)

Foto Martin Popelář
Děkujeme divákům za obrovský zájem o muzikálovou novinku. Všechna představení jsou zatím vyprodána. Sledujte náš web, občas se pár míst v rezervacích uvolní.